Het vinden van nieuwe online klanten blijft moeilijk. De bestaande tools zijn vaak ingewikkeld, te prijzig of nog erger; een blackbox. Als je daarbij de kosten optelt van het verkrijgen van de juiste data en tegelijkertijd op grote schaal toegang wilt krijgen tot het juiste publiek, zijn er vrijwel geen goede, kost efficiente opties voor het aantrekken van nieuwe klanten.

Dat is nu voorbij.

Met de introductie van AdRoll’s nieuwe product Prospecting, kan er een directe link worden gemaakt met nieuwe en waardevolle klanten die nog nooit op je website zijn geweest, maar wel interesse tonen in je producten en/of diensten. Dit wordt mogelijk gemaakt door onze adverteerders toegang te geven tot de AdRoll IntentMap. Dit is een pool met first-party customer data verkregen doordat adverteerders hun data anoniem hebben toegevoegd aan deze pool. Hierdoor hebben adverteerders een gigantisch aanbod van potentiele klanten.

Zodra een adverteerder zich heeft aangesloten tot de IntentMap, kan het prospecting platform nieuwe gebruikers gaan targetten die hetzelfde surf gedrag vertonen als bestaande klanten van de adverteerder.

Met meer dan 1,800 aangemelde adverteerders, is de AdRoll IntentMap de grootste pool van first-party data. De bedrijven die zich reeds hebben aangemeld varieren van MKB tot grote multinationals en hebben toegang tot een diverse set met meer dan een miljard anonieme potentiele gebruikers profielen.

 

Intent_Targeting

 

AdRoll Prospecting wordt wereldwijd razendsnel geimplementeerd door onze adverteerders, terwijl wij het product blijven verbeteren en verfijnen.

We zijn ontzettend blij dat prospecting nu ook in Europa geintroduceerd is. Meer dan 300 advertisers hebben zich al aangesloten aan de IntentMap, met in totaal al meer dan 120 miljoen unieke anonieme gebruiker ID’s.

Een van deze klanten is het fitness kleding bedrijf Gymshark. Mede-oprichter en eigenaar Ben Francis zegt:

“We proberen binnen Gymshark altijd visionairs en innoveerders te blijven. Prospecting gaf ons de mogelijkheid om op een innovatieve en winstgevende manier onze visie te delen en om in contact te komen met nieuwe consumenten.”

Sinds de toevoeging van Prospecting aan hun marketing mix, is de ROI van Gymshark’s retargeting campagnes met 54% omhoog gegaan en hun click through ratio is met 40 % gestegen. Francis is zeer tevreden over de resultaten; “ We verwachten goede resultaten en AdRoll heeft ons geholpen deze te leveren. Hierdoor kunnen wij onze aandacht op andere zaken focussen.

Als je geinteresseerd bent om AdRoll Prospecting te proberen en je aan te melden bij de Intentmap, dan kun je dit formulier invullen. Wij zullen vervolgens contact met je opnemen en bespreken of er een goede klik is.