Ook dit jaar zijn we er weer bij tijdens de webwinkel vakdagen in Utrecht!

Als het grootste en belangrijkste e-commerce event in Nederland, brengen de Webwinkel Vakdagen een grote groep mensen bij elkaar die op verschillende manieren hetzelfde doel hebben: méér halen uit hun online activiteiten.

Onze stand, M36, is dit jaar te vinden tussen de clusters Big data en Marketing; precies dáár waar de focus van onze producten ligt.

Onder het genot van een goed kopje koffie (er zal dit jaar een heuse barista stand-by staan bij onze stand!) kijken we er naar uit u te ontmoeten en persoonlijk kennis te maken. Of het nu is om bij te praten over de producten of updates die we het afgelopen jaar hebben gelanceerd (van prospecting, Instagram, Safari tot updates van ons algoritme: BidIQ & Beethoven en méér) of om concreet te kijken wat we voor u kunnen betekenen; we verwelkomen u graag bij onze stand.

Loop gerust vrijblijvend langs óf laat hier vast op voorhand weten dat u langskomt, zodat we ook in de drukte van de beurs zeker voldoende tijd vrijhouden om u te kunnen ontmoeten.

Tot de 20e of 21e!