I 2014 overtog AdRoll virksomheden userfox, da vi så et stort potentiale i at udvide rækkevidden for retargeting fra display til email. Vi har nu lanceret vores nye produkt SendRoll som har netop dette fokus. Siden vi først åbnede for produktet i marts har vi kunnet se at efterspørgslen i markedet efter netop sådant et produkt har været betragtelig – så stor endda at vi i juni kunne meddele at mere end 4.500 virksomheder allerede anvender produktet!

Funktionalitet

Grundlæggende er SendRoll en måde hvorpå du kan anvende samme targeting som du allerede kender fra dine retargeting kampagner. Dvs. at du kan sende emails til de besøgende på dit site efter at de har forladt det. Budskaberne i disse mails kan tilpasses den enkelte bruger, og den adfærd de har vist på jeres site enten med statisk eller dynamisk indhold.

Du bestemmer fuldstændig selv layoutet af dine mails, men hvis du ønsker hjælp med at udforme det rette design assisterer vi gerne, og vi har også standard templates som kan anvendes. For ecommerce virksomheder anbefaler vi dynamisk indhold baseret på hvilke produkter brugeren har vist interesse i. Herunder kan ses et eksempel på vores dynamiske template:

SENDROLL

Performance

Email har længe været en vigtig kanal i de fleste virksomheders marketingmix grundet de stærke resultater det kan drive. Med SendRoll har vi kombineret resultaterne du kender fra email marketing med den viden og teknologi vi har fra display verdenen.

Gennemsnitligt har SendRoll kunder set open rates på 50-60% og click-through rates på 10-20%. Det er 2-3 gange de resultater man normalt kan forvente fra email marketing!

Vi opnår denne performance, da vi anvender den samme teknologi i SendRoll som vi anvender på display til at vælge hvilke produkter som skal vises, og hvilke brugere de skal vises overfor. Det er i særdeleshed BidIQ (AdRoll’s budalgoritme på display) som gør en forskel, da vi via BidIQ sikrer at vi kun sender mails til de brugere, som har den største sandsynlighed for at konvertere.

Vores seneste 2 case studies omkring SendRoll er med den italienske producent af luksussko Velasca og den amerikanske møbelforhandler Sam’s Furniture & Appliances. Om SendRoll siger de blandt andet:

“SendRoll has lifted conversions and given a great return on investment. The ability to send a customer a direct push of their browsing history creates a very timely, very relevant message of the products that we have to offer. With an open rate of 47 percent, SendRoll has proved that customers are looking for this reminder.”  – Seth Weisblatt, Chief Marketing Officer, Sam’s Furniture & Appliances.

“SendRoll’s intent-based emails are tailored to each of our shoppers based on what they’ve done on our website. We’re getting great results and love how it complements the emails we’re already sending through Mailchimp.” – Enrico Casati, Founder and CEO, Velasca

Afslutningsvis skal det nævnes at vi kun tager en $1 CPC for hvert klik I får til jeres site. Det er med andre ord en yderst omkostningseffektiv måde at drive brugere som har en høj sandsynlighed for at konvertere tilbage til jeres site, og det er helt op til jer hvor meget I ønsker at bruge på denne løsning.

Tjek SendRoll.com for mere info, og start din første kampagne allerede i dag!