Med mere end 400 mio. globale brugere er Instagram et af verdens største sociale netværk, og vi i AdRoll er derfor stolte, da vi for nyligt kunne meddele at vi har lanceret “AdRoll for Instagram Beta”. Dette er endnu et bevidst skridt fra AdRoll mod at tilbyde vores kunder de bedste muligheder, for effektivt at anvende deres first party data, så de kan annoncere for den rette forbruger på alle enheder.

 

Ifølge Facebook’s egen data har Instagram samlet set ca. 5,7 mio. brugere i norden. Med andre ord har Instagram flere brugere i norden end der er borgere i Danmark, Norge og Finland! Herunder kan du få et overblik over hvordan brugerne er fordelt på de nordiske lande og hvordan os vikinger rangerer ift. resten af Europa:

 

  • Sverige – 2,4 mio. brugere og 9. største marked i Europa
  • Danmark – 1,3 mio. brugere og 13. største marked i Europa
  • Norge – 1,3 mio. brugere og 14. største marked i Europa
  • Finland – 740.000 brugere og 17. største marked i Europa

 

I alle de nordiske markeder ser vi at mere end 50 % af brugerne er mellem 18 og 34 år, og Instagram er derfor en fantastisk mulighed for at nå de yngre forbrugere på netop den enhed der ofte er den vigtigste for dem – deres smartphone.

 

Gennem AdRoll’s Instagram Beta vil du som annoncør få mulighed for at:

 

  • Få adgang til nyt native premium inventory som giver unikke muligheder for at anvende flotte kreativer.
  • Nå et ungt og købestærkt publikum på en platform de har tillid til.
  • Anvende den samme intelligente målretning påtværs af display, Twitter, Facebook og Instagram fra en og samme platform med et let tilgængeligt setup.
  • Få dybere indsigt i synergierne i din annoncering fra vores enkle dashboard, hvori du vil opleve stor gennemsigtighed i både retargeting og prospecting kampagner.

Annoncering på Instagram er stadig meget nyt, og vi vil derfor i begyndelsen kun åbne denne Beta for et meget begrænset antal annoncørere, for at kunne teste performance grundigt. Planen er derefter at åbne Instagram op for alle vores annoncørere.