I AdRoll søger vi altid at gøre intelligent annoncering tilgængeligt til annoncørere af alle størrelser. Vi var derfor også begejstrede, da vi for nyligt kunne offentliggøre vores integration med Shopify – en af verdens førende eCommerce platforme. Shopify startede tilbage i 2006, og har siden da erhvervet over 175.000 kunder i mere end 150 lande. Ligesom AdRoll har Shopify også kæmpet for at demokratisere det online marked, og udjævnt konkurrenceforskellene mellem store og små virksomheder.

 

Til Shopify brugere har vi skabt en unik brugeroplevelse, som sikrer at ved blot et enkelt klik vil du få installeret de nødvendige features på i din webshop. AdRoll vil herefter automatisk segmentere dine brugere ud fra hvilket niveau af interesse de har vist i dine produkter/services, og om hvorvidt de har foretaget et køb. Du vil selvfølgelig stadig have fuld mulighed for at ændre segmenteringen af de besøgende på dit site, men dette skulle gerne lette arbejdsbyrden. Når det kommer til stykket er formålet med retargeting, at øge konverteringsgraden på dit site, og vi ser gennemsnitligt at 98% af trafikken til webshops ikke konverterer, samt at 70% af fyldte indkøbskurve forlades – disse problematikker kan AdRoll reducere.

 

Ifølge Datanyze har Shopify betydelige markedsandele i flere nordiske lande (se herunder), og vi håber derfor også at denne integration vil betyde, at vores teknologi vil blive endnu mere tilgængelig til dette udsnit af nordiske virksomheder, og at vi kan blive en kilde til vækst for dem.

 

  • Danmark – 7,9%
  • Finland – 1,4%
  • Island – 11,2%
  • Norge – 7,9%
  • Sverige – 3,1%

 

Husk at Shopify dog langt fra er den eneste eCommerce platform hvorfra du enkelt og smertefrit kan starte din retargeting med AdRoll. Vi har også integrationer med andre spillere i markedet såsom Magento, WordPress og Joomla (se en fuld liste af disse partnere her), og vi søger altid at udvidde med flere partnerskaber.

 

For at komme i gang med AdRoll’s Shopify løsning så besøg vores Shopify App Store side. Alle kunder tilbydes $60 gratis annoncering og der er ingen binding, ingen minimumsforbrug og ingen startgebyrer.