dynamic-Carousal_2For webshops og virksomheder indenfor rejsebranchen har dynamiske annoncer de senere år udviklet sig mere og mere til at være den gyldne standard indenfor retargeting, da det er den bedste måde at sikre en høj relevans ift. indholdet af de annoncer som serveres for brugerne. Vi ser at brugerne generelt engagerer sig mere med disse annoncer, hvilket betyder højere CTR’er og højere konverteringsgrader.

 

Når man kombinerer denne grad af relevans med annonceplaceringer som sikrer høj synlighed, og som brugerne har tillid til er chancerne for succes ualmindeligt høje. Dette er hvad vi ser i forbindelse med dynamisk retargeting på Facebook. Størstedelen af vores nordiske kunder indenfor eCommerce og rejsebranchen anvender netop Facebook gennem AdRoll som en annonceringskanal, da brugerne ofte er yderst engagerede på Facebook.

 

For nyligt har vi dog tilføjet en ny annonceringsmulighed til vores Facebook løsning, som har vist sig at være yderst effektiv – dynamiske karruselannoncer. Med dynamiske karruselannoncer har annoncørere mulighed for at vise ikke bare 1 men helt op til 5 produkter i samme annonce, som brugeren tidligere har vist interesse i. Ved at vise flere produkter i samme annoncer øges sandsynligheden for at vise netop det produkt brugeren måtte have størst interesse i.

 

Vi har i den senere tid testet dynamiske karruselannoncer med flere af vores nordiske kunder. Resultaterne har været virkelig positive med helt op til 60% stigning i CTR og 25% fald i CPA! Det har særligt haft en positiv effekt for mobilbrugere, da dette annonceformat er yderst mobiloptimeret. Denne type annoncer fanger med andre ord brugernes opmærksomhed i langt højere grad end standard Facebook annoncer, og øger derfor også sandsynligheden for konverteringer.
Hvis du er interesseret i at udforske mulighederne i dynamiske karruselannoncer så kontakt os gerne! For eksisterende kunder så kontakt jeres Account Manager eller vores support afdeling på delight@adroll.com. For nye kunder kontakt gerne min kollega Benjamin Klingsbo på benjamin.klingsbo@adroll.com.