Varje dag hjälper vi kunder annonsera smartare. När man marknadsför är inget svart eller vitt. Det gäller att utforma kampanjer utifrån den egna verksamhetens behov. Istället för att följa John måste man ställa sig frågan “Vad är viktigt för oss?” och sedan titta på hur man gör det på bästa sätt.

När vi körde igång med 24.se var målet att se till att de skulle nå sin målgrupp när de är köpsugna, överallt på webben, till ett bra pris.

“Hos AdRoll fann vi en allt-i-ett lösning som var både enkel att implementera och att använda, för alla våra retargeting behov” Oscar Johansson, ägare 24.se

 

CPA

Click Conversion Rate

$3.65

7.4%

“Varför betala mer än du behöver?”

Hos 24.se är det viktigt att inte betalar mer än nödvändigt. “För oss är det viktigt att vi arbetar kostnadseffektivt, så att vi kan erbjuda våra kunder det som de vill ha, till bästa pris,” berättar Oscar Johansson, 24.se’s ägare. Kostnadseffektivitet är därför en av huvudanledningarna till att 24.se valde AdRoll. 24.se verkar i en tuff branch med låga marginaler och har en målsättning att alltid erbjuda lägsta pris. Trots detta går deras annonskampanjer med vinst, tack vare att AdRoll åstadkommer en så låg kostnad per försäljning.

“Vi har ingen egen marknadsföringsavdelning med stor budget. Därför letar vi alltid efter nya smarta sätt att annonsera.” Ett stort plus för 24.se är att AdRoll sköter alla kampanjer, erbjuder grafisk design och skapande av annonser, allt helt utan extra kostnad. “AdRoll är en väldigt kostnadseffektivt partner som hjälper oss att öka vår försäljning.” Helt enligt 24.se’s motto “Varför betala mer än du behöver?”

Nå kunden, oavsett vart de tar vägen

På 24.se vet man att rätt produkt + rätt person + rätt tillfälle = försäljning. Med nordens största sortiment till bäst pris ligger utmaningen i att synas vid de kritiska tidpunkter där ekvationen går ihop. “Vi körde retargeting innan och såg en stor potential hos AdRoll där vi kunde öka vår räckvidd” förklarar Oscar “För oss är det viktigt att alltid nå våra kunder just när de funderar på sitt nästa köp. Därför kontaktade vi  AdRoll.” Tack vare AdRolls imponerande räckvidd i display kanaler, sociala nätverk och på olika enheter växte 24.se’s retargeting snabbt. Nu når de kunder vid alla kritiska tillfällen då de fullföljer sitt köp.

logo2

D-Congress 2016 – Passa på att boka in en lämplig tid för en pratstund. Det kan du göra här.