I juni 2014 forlod jeg en af de mest veletablerede virksomheder indenfor online marketing (Google), og sluttede mig i stedet til AdRoll. Det var ikke den nemmeste beslutning, da mit arbejdsliv i Google havde været yderst komfortabelt, men jeg manglede følelsen af at jeg gjorde en signifikant forskel i Google. Af denne årsag var jeg også yderst interesseret i at blive en del af AdRoll’s voksende team i Dublin, og jeg har bestemt ikke fortrudt min beslutning.

De spændende udfordringer

Da jeg startede var vi stadig i de tidlige stadier af at etablere AdRoll i fastlands Europa, men vi havde et produkt som havde sikret os på adskillige markeder globalt. Min rolle var/er at etablere AdRoll i de nordiske lande. Det har ikke altid været let, og der har været store udfordringer at overkomme, men vi er nu kommet til et punkt, hvor vi er den mest populære retargeting platform i norden med en loyal og voksende kundebase.

Muligheden AdRoll gav mig var at go-to-market med et super produkt, og et brand som var velkendt internationalt, men ikke synderligt i mit marked. Vi har stadig en udfordring mht. at udbrede kendskabet til AdRoll i norden, men det faktum at jeg kan se, at jeg har gjort en virkelig forskel får mig til at fortsætte kampen. Denne proces har også betydet at jeg har erhvervet mig værdifuld erfaring, som det ville have taget mig meget længere at få andetsteds.

AdRoll Kulturen

Udover de spændende udfordringer er det jeg nyder mest ved at arbejde i AdRoll den unikke arbejdskultur og de personer jeg arbejder med. Her er folk som har lavet nogle utroligt interessante ting som f.eks. at cykle fra Dublin til Beijing, skabe en sand YouTube sensation som endte i nationale nyheder i Irland og være vært på et ugentligt radioprogram. Heldigvis er det ikke et krav at man har helt så speciel en baggrund for at kunne arbejde her (jeg tvivler på at jeg ville være her hvis det var!), men det vigtigste er at kunne vise at man er intelligent, kan udrette noget og bidrager til at gøre AdRoll EMEA til en fantastisk arbejdsplads.

I AdRoll glemmer vi dog bestemt heller ikke at have det sjovt. Jævnligt har vi sociale arrangementer både i og udenfor arbejdstiden. Et par eksempler kunne være vores kvartalsmæssige pub quiz, velgørenhedsarrangementer som at støtte og arrangere en julefest for 60 ældre personer på St Andrew’s Resource Day centre i Dublin eller en dag med vandsport i Grand Canal Dock. En af vores kerneværdier er at huske at have det sjovt mens vi skaber resultater, og det betyder også at vi sætter tid af til at skabe teamspirit blandt både nære og fjerne kolleger.

Hvorfor bør du blive en del af AdRoll?

Du bør overveje at blive en del af AdRoll hvis du nyder at arbejde med fantastiske mennesker mens du konstant udfordrer dig selv og skubber grænser. Jeg ved personligt at det faktum at jeg blev en del af denne virksomhed i høj grad har gavnet min karriere, og uanset hvad jeg på et senere tidspunkt vælger at gøre vil det fortsat gavne mig. Hvis det lyder som noget for dig så tag endelig et kig på vores åbne stillinger eller kontakt mig direkte over LinkedIn.

IMG_3864

D-Congress Event